GREEN -SMOOTHIE- CHIA- PUDDING

God Morgen !

Regner med at de fleste ikke har noe i mot med å starte uka med en fridag, det er rett og slett den beste starten på uka :)

Når det gjelder frokost er vi alle så forskjellige, noen er sultne på morgenen andre ikke. Noen sier at man  spise frokost, mens andre faster til langt på dag. Mitt råd er å lytte til kroppen og gjøre det som er best for deg :)

Før spiste jeg en litt stor frokost ettersom jeg trente på morgenen, men ble litt for mett og slapp. Etter å ha prøvd ulike varianter har jeg funnet ut at et lett lite måltid i form smoothie, juice eller noe sånt er det beste for meg rett etter trening. Dette gir meg mye bedre energi gjennom dagen og skulle jeg en dag være ekstra sulten fyller jeg bare på med mer mat et par timer senere....

Oppskriften jeg deler i dag er en blanding av smoothie og chiapudding som er et fint lite måltid å starte dagen med, akkurat litt mer mettende enn bare smoothie.

GREEN SMOOTHIE CHIA PUDDINGOppskrift 2 porsjoner

35 g spinat

1/2 lime (saften)

2 kiwi (+ 1 til ha på toppen)

3 ss chiafrø

1 stilk stangselleri

4 dl kokosmelk

Putt i en blender og kjør helt glatt. Topp med noen skiver kiwi.

♥ ENJOY ♥

Hvordan starter dere dagen ?

 

#mat #frokost #tips #smoothie #chia #grønn #pudding #sunn #helse #kosthold #vegan #rawfood #kiwi #spinat #kokosmelk

 

8 kommentarer

nr73.blogg.no

17.04.2017 kl.09:54

Takk for tips! alltid kjekt å prøve noko nytt :) Fin dag til deg!

lykkebobla

19.04.2017 kl.22:19

nr73.blogg.no: denne liker j veldig godt, god smak og litt mer enn smoothie

Pernille

17.04.2017 kl.11:18

Det så veldig godt ut :)

lykkebobla

19.04.2017 kl.22:20

Pernille: digger denne :-)

Iselin Renée

17.04.2017 kl.11:32

Det så utrolig godt ut :) Prøver å få i meg mer grønt :)

lykkebobla

19.04.2017 kl.22:21

Iselin Renée: fin frokost dette, godt også :-)

Ragnhild

17.04.2017 kl.23:20

mmm♡

+ et høyt ja til å lytte til kroppen og å spise når man er sulten (og å lære seg kroppens mange sultsignaler.). Selv liker jeg IKKE tung mat tidlig på dagen.Liker hydrende ting som vann, juice, te og kokosvann. Etter det spiser jeg nesten alltid en sjokoladebit (kanskje i 9-10-11 tiden), og så 'skikkelig mat' (suppe, salat, raw pasta, osv osv ) når jeg blir sulten.

lykkebobla

19.04.2017 kl.22:25

Ragnhild: :-) :-) ja. Brukt litt tid på å finne ut hva som er best for meg. Men har nok mest energi med å starte litt lett. Har nok før vært tidligere vært opptatt av hvor mange måltider osv, men føler meg bedre m å spise når kroppen sier i Fra.

Skriv en ny kommentar

lykkebobla

lykkebobla

40, Oslo

Reiselysten, matglad og hekta på løping ! Jeg er veldig interessert i mat og kosthold og har etter mange år funnet min vei som er plantebasert mat av rene råvarer som jeg mener er det beste kostholdet for vår egen helse og for miljøet. Løping er en annen lidenskap som sammen med den sunne maten gjør meg både lykkelig og full av energi. Alle oppskrifter i den senere tid er veganske, økologiske, nesten alltid uten korn og alltid uten sukker. Kontakt:lykkebobla@gmail.com

Instagram myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits