SPICY PUMPKIN !

Hei

I dag håper jeg virkelig at langfredag er så lang som den skal være:) I dag blir det årets første løpetur i skogen, mest for å sjekke ut løpeforholdene, men også fordi jeg har savnet det. Nå har jeg løpt på asfalt i de 5 siste månedene og beina trenger helt klart noen turer på mykere underlag. Etter det blir det å pakke til ferien i morgen - det skal bli deilig å kun konsentrere seg om å løpe i en hel uke. På Mallorca har jeg forresten flere favoritt kafeer som serverer rawfood og vegansk mat, så da blir det nok mindre matlaging den neste uka også.

Før jeg drar skal dere skal få oppskriften på en av middagene jeg har spist siste uka.

SPICY PUMPKIN

Oppskrift til 2

1 flaskegresskar

1 rød chili

2 små søtpoteter i skiver

Skjær gresskaret på langs og ta ut kjernene. Ved servering er det er det best om den er uten skall, men du kan ta av skallet nå eller etter den er stekt. Chilien deles også på langs, mens søtpotetene skjæres i skiver.

Alt ovnsbakes på 200 grader i 35 minutter.

Når gresskaret er ferdig stekt fylles det med en avokadokrem og stekte grønnsaker.

Avokadokrem :

2 avokadoer

1 ss limesaft

1 terning fersk ingefær

Kjør de 3 ingrediensene i en stavmikser til du har en helt glatt krem.

Fyll :

1/2 rødløk

2 fedd hvitløk

60 g spinat

1 ts pepper

Kutt opp løk, hvitløk og spinat og fres det i en stekepanne. Krydre med litt pepper og legg over avokadokremen. Topp med en ovnsbakt chili.God Helg og nyt de siste påskedagene :)

#mat #påske #gresskar #spicy #søtpotet #avokdokrem #vegan #vegetar #sunn #helse #kosthold

2 kommentarer

Victoria Larsen

14.04.2017 kl.10:10

Ser kjempe godt ut! :)

lykkebobla

15.04.2017 kl.03:50

Victoria Larsen: :)

Skriv en ny kommentar

lykkebobla

lykkebobla

40, Oslo

Reiselysten, matglad og hekta på løping ! Jeg er veldig interessert i mat og kosthold og har etter mange år funnet min vei som er plantebasert mat av rene råvarer som jeg mener er det beste kostholdet for vår egen helse og for miljøet. Løping er en annen lidenskap som sammen med den sunne maten gjør meg både lykkelig og full av energi. Alle oppskrifter i den senere tid er veganske, økologiske, nesten alltid uten korn og alltid uten sukker. Kontakt:lykkebobla@gmail.com

Instagram myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits