AVOCADO BOWL !

Hei !

Mandag og ny uke igjen, helgen har flydd av gårde som vanlig... Hele forrige uke var jeg litt forkjøla, så treningsmengden ble litt mindre enn jeg hadde håpet på, men håper at det tar seg opp denne uka ettersom det nærmer seg mange løp jeg skal være med i. 

Oppskriften i dag er en enkel og god avokadorett som metter godt og du får faktisk litt dessertfølelse av å spise den. Jeg hadde den til lunsj og porsjonen var akkurat passe selv om det kanskje høres litt lite ut. Avokado metter godt :) 

AVOCADO BOWL

Oppskrift 2 porsjoner

2 avokadoer (godt modne)

6 dadler

1 skive sitron (saft og kjøtt)

1 bit ingefær (ca. på størrelse med en terning)

1 ss spirulina (kan sløyfes)

Alle ingrediensene kjøres glatt med en stavmikser. Det er best å bruke godt modne avokadoer - de smaker helt klart best og gir best konsistens.

Spirulina inneholder masse gode næringstoffer, så har du det kan du tilsette det. Dessuten gir det en helt fantastisk grønnfarge, jeg syns iallefall at mat i fine farger ser mer fristende ut :)

Fordel i 2 skåler.

Toppes med spiret bokhvete, gojibær og pasjonsfrukt. Dette ble så friskt med sitron og pasjonsfrukt. Det var så lenge siden jeg hadde spist pasjonsfrukt nå at jeg nesten hadde glemt hvor godt det var.Ønsker dere en strålende uke :)

#mat #lunsj #frokost #tips #avokado #bowl #spirulina #pasjonsfrukt #spiret #bokhvete #vegan #rawfood #sunn #helse #kosthold

2 kommentarer

elisebr

20.03.2017 kl.14:13

Så godt det så ut! :)

lykkebobla

23.03.2017 kl.21:01

elisebr: Dette liker jeg godt :) Smaker skikkelig friskt :)

Skriv en ny kommentar

lykkebobla

lykkebobla

40, Oslo

Reiselysten, matglad og hekta på løping ! Jeg er veldig interessert i mat og kosthold og har etter mange år funnet min vei som er plantebasert mat av rene råvarer som jeg mener er det beste kostholdet for vår egen helse og for miljøet. Løping er en annen lidenskap som sammen med den sunne maten gjør meg både lykkelig og full av energi. Alle oppskrifter i den senere tid er veganske, økologiske, nesten alltid uten korn og alltid uten sukker. Kontakt:lykkebobla@gmail.com

Instagram myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits