PAD THAI MED RAWBOLLER & INGEFÆR OG TRANEBÆRSAUS

God Morgen !

Noen ganger bare må jeg ha PAD THAI !

Når man kommer til pasta er det mye å velge i. Jeg vil helst ha den sunne varianten - det beste (som også er så godt - men kanskje ikke helt pasta) er squashpasta ellers er disse pastaene som er laget av kun bønner eller linser et godt valg, spesielt om du ikke ønsker noen form for korn. Skal jeg ha pasta som er tilnærmet den vanlige varianten faller valget på King Soba som har et stort utvalg i økologisk pasta, som stort sett er laget av ris, akkurat som disse pad thai nudlene. Sammen med wokede grønnsaker og en deilig saus er dette så godt og en enkel, rask middag.

Til retten laget jeg rawboller med cashewnøtter og avokado som metter godt.

PAD THAI, RAWBOLLER & INGEFÆR OG TRANEBÆRSAUS



Oppskrift

1 pakke King Soba pad thai nudler

1 liten brokkoli

1 rød paprika 

2 gulrøtter

Kok nudlene som anvist på pakka og kutt opp grønnsakene. Grønnsakene stekes raskt i en middels varm panne.

Saus :

15 g ingefær

40 g tranebær

3 ss olivenolje (kan eventuelt byttes ut med litt vann eller mer tamari)

3 ss tamari

Sausen blendes eller blandes for hånd. Sausen blandes med grønnsakene når de er ferdig stekt.



Rawboller :

80 g cashewnøtter (helst bløtlagt et par timer)

1 avokado

30 g soltørket tomat

2 ss næringsgjær eller bruk noe annet krydder

Litt sesamfrø - hvite eller svarte

Cashewnøtter og avokado kjøres glatt med en stavmaskin. Tilsett soltørket tomat og næringsgjær (eller krydder) og kjør noen runder til. Rull små kuler og rull de i sesamfrø om du ønsker.



Håper det fristet :)

#mat #pasta #padthai #wok #ingefær #tranebær #raw #veggiboller #avokado #cashew #sunn #helse #kosthold

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

08.03.2017 kl.11:05

Ser veldig godt ut! :D

lykkebobla

08.03.2017 kl.20:38

Victoria Larsen: Godt dette :)

Skriv en ny kommentar

lykkebobla

lykkebobla

40, Oslo

Reiselysten, matglad og hekta på løping ! Jeg er veldig interessert i mat og kosthold og har etter mange år funnet min vei som er plantebasert mat av rene råvarer som jeg mener er det beste kostholdet for vår egen helse og for miljøet. Løping er en annen lidenskap som sammen med den sunne maten gjør meg både lykkelig og full av energi. Alle oppskrifter i den senere tid er veganske, økologiske, nesten alltid uten korn og alltid uten sukker. Kontakt:lykkebobla@gmail.com

Instagram myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits