Mettende Vintersuppe med smak av Miso

Hei 

Jeg er skikkelig glad i supper og ble så inspirert når jeg leste denne oppskriften hos Pranava. En suppe med ovnsbakte grønnsaker og quinoa hørtes så fristende ut. Lagde min egen vri med litt andre grønnsaker og smaksatte med Miso. Jeg ble veldig fornøyd, spesielt godt ble det med quinoa som gjorde den tykk og mettende. En suppe som passer så godt i det kalde været vi plutselig fikk.

SUPPE MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER, QUINOA OG MISOOppskrift 

1 brokkoli

1/2 aubergine

1 løk

1 rød paprika (spar på halvparten)

2 fedd hvitløk

1 dl tørr quinoa

7 dl vann

Krydder : (ca.1 ts av hver av ) spisskummin, ingefær, gurkemeie, salt og pepper

2 ss misopasta

Kutt brokkoli, aubergine, løk, halve paprikaen og hvitløk i mindre biter. Legg de på en stekeplate og bak de i ovnen på 200 grader i ca. 25 minutter. Mens grønnsakene steker koker du quinoa som anvist på pakken.

Blend eller bruk en stavmikser på grønnsaker, quinoa og vann og varm opp suppa. Smaksett først med krydderne og tilslutt med miso rett før servering.

Miso er ikke noe must i denne suppa, men jeg syns det gir en veldig god smak.Serveres med urter, spiret bokhvete og litt paprikabiter.

Dette ble den perfekte mandagsmiddagen for meg etter en ganske kjølig løpetur i dag - da var denne perfekt å varme seg på.

Ha en fortsatt fin mandagskveld :)

#mat #suppe #grønnsaker #aubergine #quinoa #vintersuppe #miso #sunn #helse #kosthold

3 kommentarer

Victoria Larsen

06.03.2017 kl.21:20

Ser veldig godt ut! :D

Jartrud

07.03.2017 kl.12:15

Tusen takk - veldig hyggelig å bli nevnt! Denne versjonen ser veldig god ut, og som du sier, perfekt etter en løpetur og på en kald dag!

lykkebobla

07.03.2017 kl.17:39

Jartrud: Takk selv, alltid fint å prøve noe som høres godt ut. Kjempegøy med inspirasjon fra andre :)

Skriv en ny kommentar

lykkebobla

lykkebobla

40, Oslo

Reiselysten, matglad og hekta på løping ! Jeg er veldig interessert i mat og kosthold og har etter mange år funnet min vei som er plantebasert mat av rene råvarer som jeg mener er det beste kostholdet for vår egen helse og for miljøet. Løping er en annen lidenskap som sammen med den sunne maten gjør meg både lykkelig og full av energi. Alle oppskrifter i den senere tid er veganske, økologiske, nesten alltid uten korn og alltid uten sukker. Kontakt:lykkebobla@gmail.com

Instagram myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits